km5_ikon_jotekonysag
2013-12-18

Beszámoló 2013-as Krav Maga Kettlebell jótékonysági eseményről

Részemről nagyon jól éreztem magam szombaton. Tamással szokás szerint halálra izgultuk magunkat de aztán a végére minden szép és jó lett. Az igazi siker  az volt, hogy közösségként tudtunk együtt működi egy cél érdekében.

A végösszeg 670.000Ft lett, amiből sok örömet tudunk majd okozni a Csodalámpával együttműködve a gyerekeknek. Ehhez az eredményhez mindenki hozzájárult a maga részével. Minden segítség, minden forint amit hozzáadtatok adta végül ki a végösszeget.

IMG_2813-MOTION

Az, hogy ilyen jól sikerült a szervezés és nem csak az volt, hogy bejöttél az edzésre bedobtad  a pénzt és hazamentél 2 ember munkája volt: Béni Rita és Hannig Zsolt. Ők ketten voltak a hajtómotorjai a rendezvénynek.

Az alábbi linkre töltöttem fel a képeket – köszi Frenki a fotózásért – össze-vissza hogy jött. Több mint 700 van, lesz mit nézegetni :)

klikk ide a képekhez

Itt pedig Rita személyes beszámolója:

El szeretném mondani, hogy minek is örülök a jótékonysági eseményünk kapcsán a legjobban: A sok mosolygós, lelkes arcnak! Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek és főleg, hogy kettő vagy három edzésre. Jó volt látni, hogy együtt jöttetek, beszélgettetek azokkal, akik egy órára járnak veletek. Annak is örülök, hogy mások irányába is nyitottak voltatok. Jó látni, hogy egy ilyen színes, vidám és aktív a közösség!

 színes

Jó volt látni, hogy egy közösségként jelentünk meg, mi együtt, egy jó célért. Vannak pillanatok, amikor az ember igazán tud örülni és számomra az esemény tele volt ilyenekkel.

IMG_1209[1]

Azt hiszem láthattad, hogy az esemény kezdi kinőni magát, hisz lettek védnökeink, segítséget kaptunk az Egyetemtől, lettek támogatóink. Lett plakátunk és frissítőt is tudtunk adni, bónusz programot tudtunk biztosítani. Már nem csak Hannig Zsolt segített nekünk a szervezésben, hanem egy szervezői ’levlistánk’ volt, ahol mindenki megosztotta az infókat és a tevékenységeket. Az Alapítvány is tevékenyen részt vett az előkészületekben.

IMG_1150[1]

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy két magas rangú tiszt, Dr. Kovács Gábor rendőr dandártábornok, oktatási rektor helyettes úr és Sári Szabolcs alezredes, parancsnok úr az esemény védnöke. Dr. Kovács Gábor Fruzsinával, lányával vett részt az eseményen. Sári Szabolcs, feleségével, Judittal a rendezvényen való részvétel érdekében utazott Székesfehérvárról. Mindkét védnök megnézte az edzéseket és a bónusz programokat és jótékonykodott a helyszínen.

IMG_1189[1]

A Csodalámpa Alapítvány is képviseltette magát, Felkai Márta Kommunikációs vezető és Patzauer Gábor Alapító tisztelt meg minket jelenlétével. A Fazekas Gimnázium tanulói önkénteskedtek a rendezvényen az Alapítványt segítve. IMG_1296[1]

Ez évben igyekeztünk egy kis frissítőt, ásványvizet és perecet is hozni Nektek, ami a Csinger Pékség és az Alapítvány szervezésében a First Med jóvoltából sikerült is. A Csinger Pékség tulaja lelkes csapattagunk, Csinger Ricsi. A péksütik még plusz bevételt is hoztak, ami szintén az adományokat gyarapította.  Az emléklapokat Erik tervezte személyesen, de a nyomtatást és a szállítást Szász Imre biztosította.

IMG_1275[1]

Nagyon örültem a Candelier Communications és Harsányi Dávid segítségével elkészült plakát tervnek és a Zrínyi Média Nonprofit Kft-nek, hogy a nyomdai hátteret biztosította.csodalampaplakatvegső

Remélem szerettétek az Airsoftot, amit csapattagunk Eötvös Gábor, Dorka és csapatuk jóvoltából próbálhattatok ki és a lézerpuskás céllövést, amit Sziráki Szabolcs tett lehetővé a Zrínyi Média Nonprofit Kft-től. Egész idő alatt lelkesen magyaráztak a célozni vágyóknak és előtte és utána sokat pakoltak azért, hogy csak oda lehessen sétálnod lőni. A legügyesebb Airsoftos ajándékutalványt nyert.IMG_1283[1]

IMG_1354[1]

A Ludovika Zászlóalj katonái Dajka Henriett vezetésével elvitték az érdeklődőket harckocsikra mászni, ami főleg a gyerekeknél aratott sikert, de a felnőttebb résztvevők is beszélgettek katonákkal.

IMG_1234[1]

Nem volt olyan Krav Maga edzés, ahol negyven alatti létszám lett volna, szerencsére a nagyobb teremben el is fértünk kényelmesen. Külön büszke vagyok a lányokra, akik nagy számban képviseltették magukat a Női önvédelmi szemináriumon. A legjobb az volt, hogy sokan maradtak a Krav Maga Extreme és a Kalis szemináriumon is közülük.

IMG_2246

Az edzéseket 3 Expert 2 szintű oktató Erik, Pintér Márton és Szabó Balázs vezette, így még pörgősebb edzést tudott Erik tartani.

IMG_2809 A streching is új elem volt, hála Bedecs Viki gyógytornásznak, a Krav Maga Extreme edzés után szakszerűen le lehetett nyújtani a megfeszült izmokat.

IMG_2832

A Kalis edzés iránt sokan érdeklődtek, köszönöm Batári Attilának és Horváth Attilának, akik nagyon lelkes oktatók és szakértői a területüknek. Többen vannak, akik mind a három edzésen részt vettek, nekik volt a legvörösebb a mosolyuk az este végén.

IMG_1311[1]

Az összegyűlt összeg holnap válik hivatalossá, annak ellenére, hogy bevételi elismervény is aláírásra került, az Alapítvány szakreferense átszámolja újra az összeget. A végeredmény a következőkből áll össze. A helyszíni adományokból, a védnöki és támogatói adományokból, melynek egy része magán adományként szerepel (külön bevételi igazoláson) és azon csapattagok adományaiból, akik nem tudtak részt venni az eseményen, de adakoztak.

“Kedves Mindenki!

Szeretném még egyszer az alapítvány vezetői és munkatársai nevében minden résztvevőnek megköszönni, hogy ilyen összefogásban, ekkora összeggel tudjátok támogatni a csodalámpás beteg gyerekeket – ha véletlenül valaki nem hallotta volna, 670.000 forint gyűlt össze.

Ami leginkább megérintett, és e miatt a legnagyobb köszönet jár nektek, hogy fiatalként és nem feltétlenül érintettekként vettetek részt ebben a programban. Láttam, hogy sokan a részvételi díjakat megduplázták és úgy mentek be az edzésekre.

Szeretnélek benneteket kérni, hogy a tanítványaitoknak, a program összes résztvevőjének adjátok át hálás köszönetünket, és azt, hogy legyenek büszkék magukra. A kívánságteljesítésekről egyeztetünk, és természetesen folyamatosan visszajelzünk nektek.

Remélem, még találkozunk és akkor személyesen is átadhatom nektek a gyerekek köszönetét.

Mindenkinek további sikereket kívánok!
Üdvözlettel: Márta”

IMG_1377[1]

 

IMG_1383

 

Támogatók:

Dr. Kovács Gábor rendőr dandártábornok, oktatási rektor helyettes úr, NKE

Sári Szabolcs alezredes, parancsnok úr, MH Ludovika Zászlóalj

Kettlebelledzés Kft.

NKE- Nemzeti Közszolgálati Egyetem

NKE Sport Egyesület

MH Ludovika Zászlóalj

HM Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Nonprofit Kft.

Airsoft Doki

Csinger Pékség

Pekiti Tirsia Hungary

Candelier Communication

KM5 Önvédelmi Iskola