Bevezető Krav Maga – Önvédelem edzés

Szeretnéd Te is nagyobb biztonságban érezni magad, de még vannak kétségeid, kérdéseid mielőtt belevágnál az önvédelem tanulásába?

Jó hírem van! Tudunk segíteni!

Üdvözöllek! Kottek Erik vagyok a KM5 Önvédelmi Iskola  vezető oktatója és azért találtuk ki a kezdő programot kifejezetten Neked, hogy megkönnyítsük a belépésedet az önvédelem és a Krav Maga világába. 13 éve én is kétségekkel, kérdésekkel a fejemben mentem be az első edzésre. Nagyon sokat segített volna akkor egy ilyen alkalom, de mivel nem volt minden bátorságomat össze kellet szednem, hogy be merjek menni. Azóta sem bántam meg. Eddig még csak hozzáadott az életemhez. Sajnos sokakat elriasztanak az egyébként valótlan félelmek, hiedelmek.

kravmagakezdoszeminarium

Az első és legnagyobb probléma, hogy nehezen köteleződünk el bármire is. Én magam is ilyen vagyok ezért szeretem, ha kipróbálhatok valamit mielőtt belevágok. Ezért hoztuk létre a “Kezd el a Krav Magát!” programot. Ez egy speciálisan összeállított 1,5 órás próbaedzés. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy eldöntsd, tetszene-e Neked a krav maga.

 • Összesen 1,5 óra
 • Nincs elköteleződés,
 • Csak olyanok lesznek ott, akik még nem voltak edzésen és teljesen kezdők,
 • Fizikailag nem kihívás,
 • Megsérülni nem fogsz, mert csak technikákat tanulsz,
 • Könnyebb lesz a csatlakozás,
 • Ha van kérdésed felteheted az Oktatónak.

Milyen lesz az óra?

 1. Bemelegítés a sérülések elkerülése érdekében,
 2. Technikák tanulása párban,
  1. Egyenes ütés és térd rúgás, hogy rájöjj erősebb vagy mind gondolnád (nem egymásra, hanem speciális ütő-rúgó párnára),
  2. Köríves ütések kivédése,
  3. Kéz-ruha megragadásából szabadulás,
 3. Kérdések,
 4. Egy kis nyújtás a végére.

Mikor: 2016.09.03 szombat 10:00-11:30

Hol: Örs vezért tere, Cédrus, 1. emelet. A parkolásért nem kell fizetned ha hozzánk jössz.

Ára: 3.000 Ft  (ÁFA mentes és a tranzakció kezelési költségeit is mi viseljük). 

Bónusz: az összeg beszámítható, ha a KM5-ös csoportos edzésre jönnél.

Jelentkezési határidő: Amíg a fizetési felület kint van, addig még van szabad hely, szóval nyugodtan fizethetsz is azonnal, mert figyeljük az utalásokat a nap folyamán.

Feltételek: minimum 20 éves életkor és rendezett részvételi díj

Fizetési lehetőség a világ legbiztonságosabb Pay Pal rendszerében:

 • Bankkártyával (nem kell hozzá regisztrálnod) vagy,
 • Pay Pal ‘fiókon’ keresztül, ha már rendelkezel vele,
 • A tranzakció költségeit mi álljuk.

Amint megérkezett az utalás, kapni fogsz egy számlát róla és az összes részletet, amit tudnod kell e-mailben (ezért kell bírnod az email címedet).


Bevezető edzes
E-mail cím:
Telefonszám: 

elegedettsegMi van ha nem tetszett az edzés?

Ha végig csinálod és a végén úgy érzed nem érte meg eljönni, akkor természetesen visszaadjuk a befizetett részvételi díjat. Fontos 1! Mivel a létszám maximalizált és csak olyanokat várunk akik komolyan is gondolják. A feltételektől semmilyen módon nem térünk el. Ezért kérlek mielőtt jelentkeznél olvasd el az alábbiakat! Fontos 2! Részvételi díjat nem fizetünk vissza, ha nem jössz el! Ha nem tudsz eljönni és ezt írásban jelzed a szeminárium előtt 5 nappal legkésőbb, akkor a várólistán lévőknek ezt kiküldjük és, ha van a helyedre jelentkező, akkor összekötünk titeket és leboltolhatjátok. Természetesen, ha miattunk marad el, akkor visszautaljuk a pénzt.

Tévhit

Az 5 leggyakoribb tévhit cáfolata

 • A krav maga nem küzdősport, nem harcművészet, se sport, hanem egy önvédelmi rendszer, azaz a krav maga MAGA az önvédelem. Ezért nincs önvédelmi krav maga.
 • Az önvédelem NEM az erőszakról szól. Az önvédelem az éberségről a határok felállításáról és legvégső esetben a harcról szól.
 • NEM titkos katonai halálos fogásokat fogsz tanulni. Csakis civilek által is használható a magyar jogba nem ütköző technikákat tanítunk.
 • “Ha ellenállsz az rosszabb!” Ezt csak azok mondják akiknek nincs merszük elmenni önvédelmet tanulni és nem akarják, hogy Te tanulj mert akkor magukba kéne nézniük.
 • A Krav Maga alkalmas arra, hogy erőkülönbségek esetén is a meglepetés erejét használva időt nyerhessünk a távozásra.

velemenyek_hu

Miért jönnek hozzánk el az első edzésre?

“Használható, praktikus tudást szeretnék szerezni rövid idő alatt, az erőnlétemet és a testtudatomat akarom fejleszteni.” Sz. Éva

 ”Szerettem volna újra sportolni. Mindemellett az egyik barátomat akkoriban hárman megverték az utcán és komolyan elgondolkodtam rajta, hogy adott esetben én hogyan reagáltam volna. Ekkor realizáltam, hogy szükségem van önvédelmi oktatásra.” H. Balázs

“Szerettem volna olyan magabiztosságot és rutint elsajátítani, amivel képes lehetek éles helyzetben reagálni bármit is, azon kívül, hogy lefagyok a félelemtől. ” M. Róbert

Mit lehet elérni a Krav Maga tanulással?

“Nem ad hamis biztonságérzetet (ami nagyon jó!), mivel valóban “kipróbálhatjuk” egymás erejét. Szerintem ez leginkább nők esetében hasznos, hogy érezzük az erőviszonyokat férfiakkal szemben (is), így egyértelművé válik az az alapelv, hogy a “meglepetés ereje” győzhet a fizikai erővel szemben.” Sz. Éva

“Körültekintőbb vagyok az utcán, veszélyt rejtő szituációkban, illetve kitűnően levezeti a munka során felgyülemlett stresszt.” H. Balázs

 ”Egyfajta forgatókönyvet kaptam, mely ott van készenlétben a fejemben arra az esetre, ha az élet kicsit elfajulna. Nem csak pánikszerűen reagálnék egy támadásra, tudnék megfelelő választ adni rá.” M. Róbert

Ennél kockázatmentesebben nem tudod kipróbálni. Ez a legkönnyebb út. Ne is rágódj tovább rajta, hanem jelentkezz itt és legyél ott a következő “Kezd el a Krav Magát” edzésen Te is!

Remélem Veled is találkozunk!

Üdvözlettel:

Kottek Erik aláírás

Kottek Erik, Expert 3 Oktató

LinedIn szakmai profil

Adataidat az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki 3. személyeknek. A PayPalt nem kell bemutatnunk, a legelterjedtebb és legbiztonságosabbnak számító internetes fizetési rendszer.