Intro, bevezető Krav Maga tréning

Szeretnéd Te is nagyobb biztonságban érezni magad, de még vannak kétségeid, kérdéseid mielőtt belevágnál az önvédelem tanulásába?

Jó hírem van! Tudunk segíteni!

 _MGL3175 (2)

Üdvözöllek! Kottek Erik vagyok a KM5 Önvédelmi Iskola  vezető oktatója és azért találtuk ki a kezdő programot kifejezetten Neked, hogy megkönnyítsük a belépésedet az önvédelem és a Krav Maga világába. 13 éve én is kétségekkel, kérdésekkel a fejemben mentem be az első edzésre. Nagyon sokat segített volna akkor egy ilyen alkalom, de mivel nem volt minden bátorságomat össze kellet szednem, hogy be merjek menni. Azóta sem bántam meg. Eddig még csak hozzáadott az életemhez. Sajnos sokakat elriasztanak az egyébként valótlan félelmek, hiedelmek.

szeptemberkickoff

Ők is elkezdték egyszer! :)

Az első és legnagyobb probléma, hogy nehezen köteleződünk el bármire is. Én magam is ilyen vagyok ezért szeretem, ha kipróbálhatok valamit mielőtt belevágok. Ezért hoztuk létre a “Kezd el a Krav Magát!” programot. Ez egy speciálisan összeállított 1,5 órás próbaedzés. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy eldöntsd csatlakozol e vagy keresel mást magadnak.

 • Összesen 1,5 óra,
 • Nincs szükség védőfelszerelésre,
 • Nincs elköteleződés,
 • Csak olyanok lesznek ott, akik még nem voltak edzésen és teljesen kezdők,
 • Fizikailag nem kihívás,
 • Megsérülni nem fogsz, mert csak technikákat tanulsz,
 • Könnyebb lesz a csatlakozás,
 • Ha van kérdésed felteheted az Oktatónak.

Milyen lesz az óra?

 1. Bemelegítés a sérülések elkerülése érdekében,
 2. Technikák tanulása párban,
  1. Egyenes ütés és térd rúgás, hogy rájöjj erősebb vagy mind gondolnád (nem egymásra, hanem speciális ütő-rúgó párnára),
  2. Köríves ütések kivédése,
  3. Kéz-ruha megragadásából szabadulás,
 3. Kérdések,
 4. Egy kis nyújtás a végére.

Mikor: 2016.01.05. csütörtök  18:30-:20:00

Hol: Örs vezért tere, Cédrus piac 1. emelet. A parkolásért nem kell fizetned ha hozzánk jössz.

Ára: 3.000 Ft  (ÁFA mentes)

Jelentkezési határidő: Addig tudsz jelentkezni, amíg be nem telnek a helyek. Amíg az űrlap kint van, addig még van szabad hely, szóval nyugodtan jelentkezhetsz és utalhatsz is azonnal. Feltételek: minimum 20 éves életkor és rendezett részvételi díj Jelentkezés menete:

 1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot,
 2. Utald el a részvételi díjat ide: Kottek Erik OTP 11773425-82475622. Az utaláskor a számlázási adataidat is (név, cím) add meg kérlek, különben nem tudnunk számlát adni.
 3. Amint megérkezett az utalás, az összes részletet elküldjük, amit tudnod kell emailben, mint milyen ruhában gyere, hogyan találsz oda stb…
 4. Az edzés előtt pár nappal küldünk egy emlékezettő emailt.

Mi van ha nem tetszett az edzés?

Ha végig csinálod és a végén úgy érzed nem érte meg eljönni, akkor természetesen visszaadjuk a befizetett részvételi díjat. Amennyiben nem jössz el, nem térítjük vissza a díjat.elegedettseg

Ennél kockázatmentesebben nem tudod kipróbálni. Ez a legkönnyebb út. Ne is rágódj tovább rajta, hanem jelentkezz itt és legyél ott a következő “Kezd el a Krav Magát” edzésen Te is!

Amíg az űrlap kint van, addig még van szabad hely szóval nyugodtan jelentkezhetsz és utalhatsz is azonnal, mert figyeljük az utalásokat a nap folyamán.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Igényfelmérés - Csoportválasztás

Üzenet

 Elolvastam és megértettem, hogy ha nem veszek részt az eseményen akkor pénzt nem kapok vissza és a jelentkezésem csak a befizetett részvételi díjjal érvényes.

Tévhitek

 • Az önvédelem NEM az erőszakról szól. Az önvédelem az éberségről a határok felállításáról és legvégső esetben a harcról szól.
 • NEM titkos katonai halálos fogásokat fogsz tanulni. Csakis civilek által is használható a magyar jogba nem ütköző technikákat tanítunk.
 • “Ha ellenállsz az rosszabb!” Ezt csak azok mondják akiknek nincs merszük elmenni önvédelmet tanulni és nem akarják, hogy Te tanulj mert akkor magukba kéne nézniük.

 

Remélem veled is találkozunk!

Üdvözlettel: Erik

Kottek Erik aláírás

 

 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Igényfelmérés - Csoportválasztás

Üzenet

 Elolvastam és megértettem, hogy ha nem veszek részt az eseményen akkor pénzt nem kapok vissza és a jelentkezésem csak a befizetett részvételi díjjal érvényes.