Jelentkezés – 3. csoport

Itt azonnal jelentkezhetsz a kiválasztott csoportba. Ha mégis másik csoportba jelentkeznél, térj vissza az órarendhez ide kattintva.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási cím

Erre az időpontra jelentkezem K-CS 16:45

Üzenet

Hol találtál meg minket?
 Google Facebook Ajánlás Egyéb

Jelentkezésemmel elfogadom a jelentkezési feltételeket:

Elmúltam 20 éves és egészséges vagyok (nincs akut vagy krónikus mozgásszervi, keringési panaszom, asztmám stb.), továbbá elfogadom a Házirendet.

A csoport létszáma maximalizált, így, az első edzésen csak úgy lesz helyem, ha a regisztrációs díjat átutalom. Ha nem tetszik az edzés, visszakapom a díjat, de ha nem veszek részt az első edzésen, akkor nem. Elfogadom, hogy a csoportban a helyemet az első edzés után a helyszínen biztosíthatom. Továbbá, hogy csak havi tagdíj elérhető és saját érdekem, hogy a csoportomban heti 2 edzésen részt vegyek.

Elfogadom, hogy civil, csoportos edzésen veszek részt, ahol a legfontosabb a társakkal és az Oktatóval való együttműködés, (hisz egyedül nem lehet krav magát tanulni). Mivel a KM5-nél mindenkinek van felszerelése, az első edzés után, minél hamarabb beszerzem az Oktatók által jóváhagyott, az edzéshez biztonságosan használható védőeszközöket.

E-számla kiállításhoz beleegyezésemet adom (2007. évi CXXVII. törvény).