Jelentkezés – 4. csoport

Itt azonnal jelentkezhetsz a kiválasztott csoportba. Ha mégis másik csoportba jelentkeznél, térj vissza az órarendhez ide kattintva.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási cím

Erre az időpontra jelentkezem

Üzenet

Hol találtál meg minket?
 Google Facebook Ajánlás Egyéb

Jelentkezésemmel elfogadom a jelentkezési feltételeket:

Elmúltam 20 éves és egészséges vagyok (nincs akut vagy krónikus mozgásszervi, keringési panaszom, asztmám stb.), továbbá elfogadom a Házirendet.

A csoport létszáma maximalizált, így, az első edzésen csak úgy lesz helyem, ha a regisztrációs díjat átutalom. Ha nem tetszik az edzés, visszakapom a díjat, de ha nem veszek részt az első edzésen, akkor nem. Elfogadom, hogy a csoportban a helyemet az első edzés után a helyszínen biztosíthatom. Továbbá, hogy csak havi tagdíj elérhető és saját érdekem, hogy a csoportomban heti 2 edzésen részt vegyek.

Elfogadom, hogy civil, csoportos edzésen veszek részt, ahol a legfontosabb a társakkal és az Oktatóval való együttműködés, (hisz egyedül nem lehet krav magát tanulni). Mivel a KM5-nél mindenkinek van felszerelése, az első edzés után, minél hamarabb beszerzem az Oktatók által jóváhagyott, az edzéshez biztonságosan használható védőeszközöket.

E-számla kiállításhoz beleegyezésemet adom (2007. évi CXXVII. törvény).