Árak

 Csoportos edzés árak

Havi tagdíj a Tagoknak minden hónap 5-ig: 

Férfiaknak: 11000 Ft, Nőknek: 10500 Ft, Speciális tagdíj csak Tagoknak minden hónap 5-e után egységesen 12 000 Ft.

Teljesen kezdőknek: arányosított havi tagdíj az első hónapra, attól függően, hogy melyik héten csatlakoznak.

Fontos tudnivalók: a teljesen kezdők első havi tagdíja arányosítható.  Tagoknak 5-e a tagdíj fizetés ideje, mert akkor fizetjük a bérleti díjat és a főbérlőt nem érdekel semmilyen indoklás, sem halasztási kérelem.A hónap naptári hónapot jelent. Nincs fél  havi, alkalmas vagy korlátlan belépő. A fel nem használt alkalmak nem vihetőek át a következő naptári hónapba. Pótolni teljes havi tagdíj befizetése esetén lehet havi max. 4 alkalmat. Készpénzzel lehet fizetni a teremben (bankkártyával, SZÉP kártyával stb. nem lehet). Visszatérő: aki 1 vagy több hónapot hagyott ki. Részvételeddel elfogadod a Házirendet. Amennyiben nem rendezed a tagdíjat az első edzés után, nem folytatódik az együttműködés közted és a KM5 között. 

We only accept bookings from Hungarian speaking people. Sorry for the inconvenience caused.

Privát edzés árak (maximum 4 fő)

1 fő: 13000Ft/60perc/fő

2 fő: 6500 Ft/60perc/fő

3-4 fő: egyedi árért írj a rita@kravmagaedzes@hu-ra.

Hétvégi privát edzésnél, péntek 16:00 óra után a fenti árak plusz 1000Ft/60perc/fő érvényes. Helyszín a Kapcsolatban látható. Privát Krav Maga oktatás áraira nincsen kedvezmény! A privát edzés időpontot minimum 24 óra előtt lehet lemondani, ellenkező esetben az edzés ára fel lesz számítva.

Kötelező felszerelés árak

Mint minden sport edzésen alapvető a felszerelések beszerzése a tanuláshoz, mint ahogy nyelvkönyv a nyelvtanuláshoz. Amennyiben komolyan gondolod, hogy megvédd magad, szükséged lesz védőfelszerelésre. Nálunk mindenkinek van felszerelése, így, ha nem rendelkezel vele, több komplexebb technika gyakorlásáról egyszerűen kimaradsz.

A fogvédőre és a szuszpenzorra már az első edzés után, a kesztyűre hamarosan, legkésőbb a második hónapod elején lesz szükséged. A lábszárvédő ajánlott, ha jól meg akarsz tanulni rúgni.

A teremben elérhetőek:

Fogvédő: 1500 Ft,

Férfiaknak szuszpenzor 3500 Ft.

Rendelhető és a teremben átvehetőek:

Grapplin-sparring kesztyű , 10000 Ft műbőr; bőr 13000 Ft,

Lábszárvédő: 5000 Ft.

Az edzéseken kizárólag az előzetesen bemutatott, és jóváhagyott eszközöket, védőfelszereléseket használhatóak a sérülésveszély minimalizálása miatt.Ezen eszközök használata kötelező a saját és társaid biztonsága miatt, ezek nélkül nem tudjuk vállalni az oktatásodat.

tények

Milyen egy edzés?

vissza a lap tetejére