Felszerelés

Alap öltözék az első edzésre

Póló+nadrág (lehet rövid is) + lehetőleg lapos talpú váltócipő+törölköző+víz. Edzeni a megfelelő öltözékben, teljes értékű sportruházatban, (rendezett, nem lyukas, nem kinyúlt, tiszta, kimosott edzős ruha és védőfelszerelés, váltócipő) tudsz. A terembe váltócipőben lehet belépni. Többek kérését tolmácsoljuk azzal, hogy a dohányosok tartsanak pólókat, ami lehetőség szerint dohányfüst mentesek és az edzés előtt lehetőleg rágózzanak (mentolos cukor, tic-tac stb).

Első edzésen nem kell hoznod védőfelszerelést. Amennyiben korábban vettél már, mert jártál hasonló edzésekre, hozd el természetesen (kis kesztyűt nem lehet használni az edzéseken, csak kb. 12 oz-os box kesztyűket). Amennyiben van felszerelésed, hozd el. Kizárólag az Edző részére előzetesen bemutatott és általa jóváhagyott eszközöket és felszerelést lehet használni.

NÁLUNK A BIZTONSÁG AZ ELSŐ!

Alap védőfelszerelés

Az önvédelem alapfogalma a  megelőzés. Így a védőfelszerelések használata is kiemelt fontosságú az edzéseken. Az edzéseken a legfontosabb a testi épség biztonsága.   Az alap felszereltség a fogvédő, szuszpenzor és kesztyű használatát jelenti.

Fokozatosan fogsz hozzászokni testileg és mentálisan is a terheléshez. El fogjuk mondani az elején a szabályokat. Aki ezt nem tartja be és veszélyezteti a másikat attól megválunk. Lehet úgy is kemény, realisztikus edzéseket csinálni, hogy közben mindenki ugyanannyi foggal és szemmel megy haza, mint amennyivel bejött.

 

    aaaaaaaaaaaaaaaaafogvédőglovesszuszp

Mint minden sport edzésen alapvető a felszerelések beszerzése a tanuláshoz, mint ahogy nyelvkönyv a nyelvtanuláshoz.  Amennyiben komolyan gondolod, hogy megvédd magad, szükséged lesz védő felszerelésekre. Nálunk mindenkinek van felszerelése, így, ha nem rendelkezel vele, több komplexebb technika gyakorlásáról lemaradsz. Ezen  eszközök  használata kötelező a saját és társaid biztonsága miatt, használatuk elmulasztásából  fakadó  esetleges sérülésekért nem vállalunk felelősséget.

A biztonság az első, így nem minden küzdősportoknál használatos védőfelszerelést tudsz használni az edzéseken, mert különben sérülést okozhatnál az edzőtársaidnak és ők is neked. Így az edzéseken  kizárólag az előzetesen bemutatott, és  jóváhagyott eszközöket, védőfelszereléseket használhatóak.

Felszerelés (fogvédő, szuszpenzor) beszerzését biztosítjuk, a teremben elérhetőek, az infó füzettel együtt. A kesztyűre (rendelhető és a teremben átvehető) is hamarosan szükséged lesz (legkésőbb az első hónap végén), hogy jobban fejlődhess, védekezhess  és ne okozz sérülést másnak sem.

Fogvédő: 1500 Ft, férfiaknak szuszpenzor 3500 Ft. Grapplin-sparring kesztyű rendelhető, bőr 13000 Ft, műbőr 10000 Ft. Ajánlott, lábszárvédő: 5000 Ft.

vissza a lap tetejére