Krav Maga – Önvédelem Kezdőknek

Krav Maga – Önvédelem Kezdőknek - Kik jelentkezhetnek?

A csoportokban felnőtt, civil Krav Maga edzéseket tartunk, ezért az alsó korhatár 20 év. Felső korhatár nincs. A Krav Maga előnye az, hogy nem kell kezdő csoporthoz jelentkezned, mert könnyen fel tudod venni a ritmust. 

A 17 év felettiek a kezdő tréningre tudnak jönni. Kiskorúak szülői beleegyezéssel és edzői jóváhagyással vehetnek részt a tréningen. 

Kérlek olvasd el, mielőtt jelentkeznél:

 1. nem indítunk havonta új kezdő csoportokat -> annyi csoportunk van, amennyiben a minőségi oktatást tudjuk nyújtani
 2. a vegyes csoportban könnyebb fejlődnöd -> tanulsz a gyakorlottabbaktól is, látod, hogy mit lehet kihozni az edzésekből és az alapozás sem marad el,
 3. maximalizáltak a létszámok -> hogy biztosíthassuk a figyelmet és eszközöket számodra,
 4. mindenki a választott csoportjába jár -> sokkal könnyebb, biztonságosabb, főleg elején ismerős edzőtársak között fejlődni,
 5. minden csoportban más az edzésterv -> minden csoportba más-más emberek járnak, akiknek más igényei vannak,
 6. nincs félhavi és alkalmas díj -> úgy tudsz fejlődni, ha minél több edzésre jársz rendszeresen,
 7. havi díj van -> egész hónapban rendelkezésedre áll a terem, a felszerelés & az edzői figyelem,
 8. nincs külön női csoport -> a legtöbb támadó férfi, nem könnyebb velük gyakorolni?
 9. nincs tanfolyam -> reflex szerűvé kell váljanak a mozdulataid, ehhez kevés 1-2 hét,
 10. rendelkezned kell védőfelszereléssel, ha meg akarod védeni magad ->így minimalizálod a sérülésveszélyt és tudsz megtanulni ütni.

Amennyiben problémát jelent, hogy nem tudsz teljesen kezdő Krav Maga csoporthoz csatlakozni, akkor klikk ide: 5 tévhit, ami miatt csak kezdő csoporthoz akarsz csatlakozni, s ezzel lemondasz egy nagyszerű lehetőségről!

vissza az Árak oldalra

Miért tudunk előnyöket biztosítani számodra?

 • A Krav Magát nem lehet fitness termi edzésterv szerint oktatni, mert a gyakorlatok egymásra épülnek és készség szinten kell elsajátítanod, hogy reflexszerűvé váljanak. Nálunk limitált a létszám, hogy maximális oktatói figyelmet tudjuk biztosítani és a létszámot a terem kapacitásához igazítani. 
 • Nálunk nagyon fontos, hogy tartsuk az egyensúlyt a Krav Maga oktatás minősége, a létszám és a terem kapacitása között. Amennyiben egyik edzésen 5-en, majd a következőn 40-en lennétek, nem lehetne biztosítani a felszerelést és a fejlődést az edzésterv szerint. Nehezebb lenne tanulnod és gyakorolnod, ha minden alkalommal 20 új emberrel kellene megismerkedned vagy nem férnél be a terembe a sok új jelentkező miatt. Így nincs alkalmas bérlet, sem félhavi és egyetlen csoportba tudsz járni. A KM5 a Kezdőknek külön edzéstervet ad az edzéseken, hogy minél hamarabb felzárkózhassanak.
 • Nálunk azért minimális a sérülésveszély, mert mindenki rendelkezik védőfelszereléssel. Pont ezért tudsz gyorsan és hatékonyan fejlődni, mert beszerzed a védőfelszereléseket és természetesen amiatt, hogy heti két edzésekre jársz. Senki sem gyakorol szívesen azzal, aki nem rendelkezik ezekkel és több gyakorlatot nem is fogsz tudni megcsinálni enélkül, addig várnod kell.
 • Az önvédelem oktatása hatalmas felelősség, mert van sérülésveszély és a testi épség megóvása a legfontosabb érték, ezért nem tudunk engedni sem a minőségből, sem az árból.

Jelentkezés menete:

Regisztrálni írásban a tudsz jelentkezés fülön klikk ide vagy direktben a következő címen: rita@kravmagaedzes.hu. A jelentkezések közvetlenül Ritához kerülnek, nyugodtan válaszd a tegezést. Kérlek abba a csoportba jelentkezz ajándék edzésre, ahova járnál is.  A helyek maximalizáltak, így a regisztráció adott idő után automatikusan elévül. Jelentkezéseddel automatikusan elfogadod a Házirendet. A jelentkezésnél szerepeljen az alábbi:

 • a választott időpont, esetleg alternatív időpont,
 • ha kiskorú vagy, akkor életkorod,
 • amennyiben vannak, vagy voltak sportsérüléseid, műtéted,
 • amennyiben nem egyedül jössz, kivel jönnél,
 • ismerős ajánlotta az edzéseket, ki volt az.

Két-három munkanapon belül megkapod a visszaigazolást email-ben a regisztrációdról, valamint az első edzés lehetséges időpontjait és a regisztráció érvényességi idejét. Ebben az emailben az összes információ benne lesz, amire szükséged lehet.

Hogyan készüljek?

1. Első edzés

Az első edzésre nem kell védőfelszerelést hoznod, elég csak edző ruha. Az edzésen döntheted el, hogy szeretnél-e csatlakozni a csapathoz egyeztetve az Oktatóval az óra után. Az edzésen vegyél részt kérlek, (külső) szemlélőként nem lehet nézni az edzést, csak otthon a TV-t :)

Kérlek az óra végén fizesd be a tagdíjat a helyszínen. Ennek hiányában nem tudsz további edzéseken részt venni. Amennyiben nem kezdődik el az együttműködés közted és a KM5 között, természetesen nem kell kifizetned az első órát. Jelentkezéseddel automatikusan elfogadod a Házirendet.

Csak olyan kesztyűt engedünk használni az edzésen, ami minimalizálja a sérülésveszélyt, ezért ne rohanj azonnal boltba, ahol Rád sózzák az első kesztyűt, nem biztos, hogy jó lesz.  Az első edzés után a teremben elérhetőek a kötelező védőfelszerelések. Ha már van felszerelésed, hozd el, a kesztyűt leszámítva a többit nagy valószínűséggel fogod tudni használni.

Mi a helyzet, ha van sérülésem, vagy betegségem?

Amennyiben sérülésed, műtéted volt sem feltétlenül kizáró ok. Amennyiben már panaszmentes vagy, mert évekkel ezelőtt történt a műtét is jelezd kérlek. Kicsi a valószínűsége, (a jelentkezők kb 2%-nál) de megkérhetünk, hogy  konzultálj szakorvosoddal, kezelő orvosoddal, és hozz tőle igazolást, hogy kick-box jellegű edzésen részt vehetsz.

Az edzéseken kontrollált körülmények között tanulsz, de mégis csak küzdősport jellegű elemeket tartalmazó önvédelmi rendszerről van szó. Fokozottan terheli a vázizmokat, keringési és légzőszervi rendszert. Orvosilag ellenjavallt például: akut vírusos megbetegedés, légmell, krónikusan emelkedett/magas vérnyomás, asztma, akut izomszakadás, pánik rohamok.

Fontos, hogy lásd, ez a Te testi épséged védelmében történik. A megelőzés mindig a legjobb megoldás.

vissza a lap tetejére