km5_ikon_onvedelem
2012-01-05
Krav Maga vizsgák

Krav Maga Expert tábor 1. nap

Véget ért az expert tábor 1. napja.  Kellemesen elfáradt mindenki. Összesen 2 szünet volt. Az 1. arra volt elég, hogy megegyünk egy almát a 2. volt az ebédszünet, az sem túl hosszú. A délutáni szunyókálás ezért ismét elmaradt.;-)

Nem csak mi magyarok voltunk ott, hanem jöttek Hollandiából, Horvátországból, Szlovákiából, sõt Trinidad és Tobago is képviselteti magát. Szinte mindenkit ismertem már valamilyen edzõtáborból így külön öröm volt újra találkozni az ismerõs arcokkal.

Eyal jó formában van:-) Pörög mint a gépszíj:-) Még mindig le tud nyûgözni amikor bemutat egy technikát.

Ma késes támadások és gépkarabélyos fenyegetések elhárítása volt a téma. Eyal mutatott néhány érdekes késes variációt, amit majd az edzéseken is megnézünk. A gépkarabélyos dolgokkal azért kicsit megküzdöttünk. Szerencsére nem mindennapos probléma a gépkarabélyos fenyegetés, ezért keveset is foglalkozunk vele így egy picit idegen a dolog.   De ennek ellenére érdekes és izgalmas téma ez is.
Gumi, gyakorló fegyverekkel dolgoztunk még mielõtt valaki, azt hiszi, hogy Krav Maga félkatonai szervezet;-)

A nap végén egy kis gurulás is volt ami az egész napos állás után jól ellazított. Nem submission hanem esések kigurulása elõre, hátra mindenféle variációban.

Szerencsére Eyal nem hajtott minket agyon az elsõ napon de úgy érzem a 8. nap végére “kicsit” nyúzottak leszünk.

Holnap folyt köv…….