km5_ikon_onvedelem
2012-01-07
Krav Maga vizsgák

Krav Maga Expert tábor 3. nap

Ma reggel egy nyílt szemináriummal kezdtünk, és együtt edzetünk a résztvevőkkel. Aki eljött nem bánta, meg mert expert technikákat vettünk.

A végén megpróbált Péter egy gyors riportot készíteni Balázzsal és velem de nagyon idióták voltunk így szegény feladta és a kezembe nyomta  a mikrofont. A végére azért sikerült összeszednünk Balázzsal egy pár épkézláb mondatot de belül könnyeztünk a röhögéstõl. Ezt írjuk a fáradtság számlájára.;-)

Délután nagyon szép idõ volt ezért Eyal kitalálta, hogy menjünk ki a Szent István parkba a Dunához edzeni. Ennek nagyon örültünk, mert már mindenkinek hiányzott egy kis fény. Tisztes távolból akadt pár nézõ is de ezt megértem, mert egy kissé kilógtunk a hintázó gyerekek és a kocogók közül, ahogy késsel, bottal hadakoztunk.
A végére kicsit beborult így déli barátaink elõ is kapták a kesztyût a finn srác pedig kezdte jól érezni magát, már nem volt melege.;-) Nagyon jó volt a szabadban a friss levegõn.

Még visszamentünk a terembe is edzeni egy kicsit és ezzel véget is ért a mai nap. Ez most egy kevésbé megterhelõ nap volt de ez nem is baj, mert alapból alacsonyabb energiaszintrõl indultunk. Az átadott tudás mennyisége és minõsége nem maradt el az elõzõ két naptól.

Holnap folyt köv……