km5_ikon_onvedelem
2012-01-09
Krav Maga vizsgák

Krav Maga Expert tábor 5. nap

Reggel nézegettünk még pisztolyos túszt szituációkat. Mármint amikor Te vagy a túsz és pisztollyal hadonászik a túszejtõ vagy éppen rád fogja a fegyvert. Hát, vannak olyan, helyeztek, amikbe nem szeretnék soha kerülni. Nem egyszerű az biztos.

Délután az expert 1 és 2 anyagot vettük át technikánként. Vagyis, Eyal demontstrálta õket mi pedig nagyrészt önállóan gyakoroltunk. Az expert 1 anyagot rajtam mutatta be.. Jó kis élmény volt kivéve, amikor egy smg take down keretében földhöz vágott és rajtam landolt. De azt is olyan profin, hogy szinte alig éreztem. Csak a hasnyálmirigyem szakadt le;-)

Az expert 2 anyagot Marci barátomon szemléltetette. Egy gyakorlathoz kihívott engem is támadni és Marcival együtt mutattuk be. Az egyik végrehajtásnál a mutatóujját a szemgolyómon pihentette meg.  Úgy éreztem az agyamba akar benyúlni. De szerencsére kimostam és pár perc múlva, már láttam is megint. Azt tegyük hozzá, a szitu olyan volt, hogy Marcinak nem volt más választása, mint, hogy full gázon védekezik. Így, hogy nem lett nagy baj azt kell mondjam megérte mert biztos tök jól nézett ki kívülrõl;-)

Holnap folyt köv……