2015-01-05

Milyen kérdéseket tennél fel magadnak a Krav maga elkezdése előtt? II.

Azon gondolkodsz, hogy Krav Magáznál?

Biztosan vannak kérdéseid az edzésekre vonatkozóan, amik esetén nem találsz választ a Gyakran feltett kérdésekben vagy a magyar nyelvű internetes oldalakon. A legtöbbjét már megválaszoltuk email-ekben, most megpróbálunk párat összeszedni egy cikkbe.
conflict_resolution

Kik járnak hozzánk Krav Maga edzésre?

Olyan emberek, mint Te :) . Munkába járnak, vagy tanulnak, de szükségét érzik, hogy mozogjanak az ülőmunka mellett. Hölgyek és Urak, 17 évestől kezdve egészen 62 éves korig, akik fontosnak tartják, hogy ne csak sportoljanak, hanem hasznos tudást és szerezzenek és ezért választják a KM5 Krav Maga edzéseket.

Hogy fogok kinézni, ha kitartóan Krav Magázok?

  1.  ”Sportos,
  2. fitt megjelenést,
  3. jókedvet,
  4. jobb közérzetet ad,
  5. jobb test tudat kialakulását hozza.”

KM5TaborBár06

Mit kapok a KM5 edzéseken? Milyenek az órák?

” Szórakozás, önbizalom, erőnlét. Jó mozgás és hasznos tudás.”

Szakszerű bemelegítést, fokozatos terhelést biztosító edzéseket, egyéni képességekhez igazított személyes felügyeletet, és nyújtást gyógytornász felügyeletével összeállított streching elemekkel. Változatos, pörgős edzéseket kapsz, ahol a cél az alapelvek elsajátítása lesz és a reflexszerű mozgás elérése. Ne várj itt 1000 ütés kivitelezésére egy edzésen vagy 5 technika csiszolgatására évekig :) .

Kottek Erik és Szőke Tibor meg fognak tanítani jól ütni és rúgni, emellett pedig számos különböző helyzetre alkalmazható technikát fogsz gyakorolni. Ha kitartó vagy az alapozás mellett reflexszerűen beivódnak a technikák, akiket gondolkozás nélkül a helyzethez igazítva használni fogsz tudni.

Kik az Oktatók?

eyallal

Kottek Erik Eyal Yanilovval a Krav Maga Global vezető oktatójával

Kottek Erik azon két Oktató egyike, aki az első magyarországi Krav Maga edzésen jelen volt, az izraeli mestertől, Tal Kvorestől tanult évekig. Hivatalos engedélyekkel, végzettséggel rendelkezik, 2005 óta oktat, részt vesz oktatói továbbképzésen, évek óta vizsgáztat. Az Interaktív Police keretében előadásokat tart fiataloknak a verbális és fizikai önvédelemről.  Cikkeket ír és tréningeket tart.

10818793_580904482011606_1505949334_n

Szőke Tibor Eyal Yanilovval a Krav Maga Global vezető instruktorával

Szőke Tibor kitüntetett rendőrtiszt, hivatalos engedélyekkel rendelkezik, 2012 óta oktat, rendszeresen részt vesz Tal Kvores oktatói továbbképzésein. Cikkeket ír a KM5 részére is, előadásokat tart a rendőrség kötelékében.

Mit csinálnak az Oktatók az edzéseken kívül?

Cikkeket írunk, tanulmányokat olvasunk és osztjuk meg az eredményeit, kényes témákhoz is hozzá merünk nyúlni, folyamatosan képezzük magunkat Stresszkezelés, Coaching, Anatómia, Rehabilitációs módszerek, Szociálpszichológia, Jog, Viktomológia. Mindketten rendszeresen járnak küzdősport órákra és harcművészeteket is űznek, mert minden irányzatból lehet tanulni és érdemes is :) . Folyamatos visszajelzést kérünk és hálásak vagyunk érte, van nálunk szavazás, kívánság műsor is, mert hiszünk abban, hogy a jó és kétirányú kapcsolat mindkettőnk életét teljesebbé teszi.

10270445_557202337732146_666076994106906527_n

Milyen a jó hangulat?

Politika, foci és mindenféle kellemetlen közéleti téma ki van zárva az edzésekről. Itt mindenki felveszi az edzős ruháját és egyenrangú félként vesz részt az edzéseken, legyen egyetemi hallgató vagy ügyvezető igazgató. Klubhangulat van nálunk, mert mindenki örül, hogy végre maga mögött hagyhatja a stresszes hétköznapokat és jól érezhesse magát. Röpködnek a viccek és lehet Krav Magát humorosan is oktatni :) . Lehet jó hangulatba is edzeni, aki a munkahelyén kívül pedig még lelki szenvedésre, teljesítménykényszerre vagy katonás hangulatra vágyik, nálunk sajnos nem fogja megtalálni, amit keres :) .

 

Kottek Erik

KM5 Önvédelmi Iskola vezető oktatója

tovább az Órarend oldalra