Erő-magabiztosság-nőiesség

Mit adhat Neked is a képzés, ha eljössz?

Én is, ahogy nagyon sok más nő is sokszor hallottam már, hogy miért NEM kell nekem önvédelmet tanulnom.

izsuzsi

Üdvözöllek!

Izmindi Zsuzsi vagyok és a következő pár sorban szeretném megmutatni neked, hogy ha sikerül legyőznöd az előítéleteket, milyen új szuper képességekre tehetsz szert, amiket a hétköznapi konfliktusok megoldása során is tudsz alkalmazni. Ez évben egyetlen női tréninget tartunk, így most van lehetőséged a csatlakozásra.

Amit kaphatsz

 • Jobb kommunikációs készségeket nagy nyomás alatt is.
 • Asszertív konfliktuskezelési eszközöket, amik már éles helyzetekben is bizonyítottak.
 • Magabiztosságot rázós helyzetekben.
 • Egy lehetséges stresszkezelési módszert.
 • Elméleti és gyakorlati önvédelmi oktatást.
 • Mentálisan nagyobb kihívást jelentő tréninget, mint fizikailag.

Ami NEM leszel

 • Agresszív.
 • Nőietlen.
 • Aki szereti az erőszakot.
 • Paranoid.
 • Csillagharcos ninja.

Mikről fogsz tanulni?

A tréninget Izmindi Zsuzsanna Graduate 3 és Kottek Erik Expert 3 tartja a következő témákban:

Éberség

Az önvédelem 90%-a ezen múlik. Képesek vagyunk-e felismerni a veszélyt és azt elkerülni mielőtt baj lenne. Az Éberség egy életszemlélet és ellentéte nem a figyelmetlenség, hanem a Tagadás. Az éber nő elfogadja, hogy a jó emberekkel is történhetnek rossz dolgok, és nem lehet mindig valaki mellette, hogy megvédje. Ez nem paranoia. Ellenkezőleg. Olyan magabiztosság, amitől nem Te leszel a legkönnyebb áldozat. Ha ezt a képességet birtokolod, akkor a konfliktusok 90%-át már el is kerülheted bármilyen erőszak nélkül és igazán függetlenné tudsz válni.

Határok felállítása

Ha megtanulod a határaidat meghúzni fizikailag, akkor képes leszel erre érzelmileg is. Itt még mindig nem arról szól a dolog, hogy bárkit meg kéne ütni. Az élet teli van parasztokkal és nem árt, ha le tudod őket szerelni, úgy, hogy ezzel nem generálsz konfliktust. Vagy képzeld el, hogy valaki odalép hozzád és nagyon kedvesen felajánlja neked a segítségét. Nálad beindul a vészcsengő, de hogyan mondj nemet úgy, hogy a másik ne sértődjön meg? Az egész a testbeszéden és hangsúlyon múlik. Ezt is megmutatjuk neked, hogyan csináld.

Harc

Sokféle harcot vívunk az életben. Amit én magamon tapasztaltam, az hogy miután rájöttem nem is vagyok olyan gyenge, mint azt próbálták elhitetni velem, azóta sokkal jobban megy, hogy kiálljak magamért. A fizikai harcban is van esélye egy nőnek egy férfival szemben. Megmutatjuk, hogyan használd a tested. Pár egyszerű mozdulat, ami már többször bizonyított az utcán, éles szituációban. Van jó pár ilyen sztorim, amikor “gyenge” nő meglepte az erős férfit. Ha eljössz, Te is hallhatsz párat.

Híres Krav Magás nők

“Krav Maga levels out the playing field between men and women…Where it doesn’t matter how big or tall or strong you are. You can actually manoeuvre around that. It’s about getting out of the way, counter attacking and using whatever you can to get the upper hand.” Jennifer Lopez

“You punch, you kick, you also learn how to get out of a choke hold. I love, love it.” Hilary Swank

“I did all my stunts for Mechanic: Resurrection. Hand-to-hand combat is where I’m home” Jessica Alba

“I don’t feel the need to be super-skinny, but being in shape is important. My trainer taught me all kinds of kicks and they work everywhere – your abs, your butt.” Bar Refaeli

 

Dátum, időpont, helyszín

 • 2017. január 21. szombat 
 • A tréninget Izmindi Zsuzsanna G3 és Kottek Erik E3 tartja
 • Időpont: 10:00-13:00
 • Késés esetén, az elmélet végén  lehet csatlakozni a tréninghez
 • Helyszín: Örs vezér tér, Fehér út 3. 1. emelet
 • Maximum létszám: 10 fő
 • Alsó korhatár 18 év
 • Pénzvisszafizetési garanciával
 • Részvételi díj: 10.000 Ft
 • Jelentkezési határidő nincs,  az fizetések beérkezésével fogynak a helyek
 • Fizetés utalással vagy PayPal fiókkal a világ egyik legbiztonságosabb fizetési rendszerén keresztül:

Pénzvisszafizetési garancia:

elegedettseg Ha végigcsinálod a képzést az kezdéstől és úgy érzed a végén, hogy nem érte meg visszakapod a befizetett részvételi díjat! Fontos 1! Mivel a létszám maximalizált és csak olyanokat várunk akik komolyan is gondolják. A feltételektől semmilyen módon nem térünk el. Ezért kérlek mielőtt jelentkeznél olvasd el az alábbiakat! Fontos 2! Részvételi díjat nem fizetünk vissza, ha nem jössz el! Ha nem tudsz eljönni és ezt írásban jelzed a szeminárium előtt 5 nappal legkésőbb, akkor a várólistán lévőknek ezt kiküldjük és, ha van a helyedre jelentkező, akkor összekötünk titeket és leboltolhatjátok. Természetesen, ha miattunk marad el, akkor visszautaljuk a pénzt.

6751029_orig

Jelentkezés menete :

 1. Neved és számlázási címed megadása az űrlapon 

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási adataid (kötelező!) Amit adj meg kérlek: név (ha eltér), irányítószám, helység, utca, házszám

  Elolvastam és megértettem, hogy ha nem veszek részt az eseményen akkor pénzt nem kapok vissza és a jelentkezésem csak a befizetett részvételi díjjal érvényes. E-számla kiállításhoz beleegyezésemet adom (2007. évi CXXVII. törvény).
  Kattints ide, ha igen:

 2. Részvételi díj kiegyenlítése banki utalással vagy Pay Pal ‘fiókon’ (PP tranzakció költségét mi álljuk) keresztül,

Amint megérkezett az utalás és az összes részletet elküldjük, amit tudnod kell e-mailben. Figyeljük az utalásokat és értesítéseket is kapunk róla, így amíg látod a felületet, addig van szabad hely. Más módon nem áll módunkban jelentkezést elfogadni.

a. Ha van PayPal fiókod csak klikk a gombra

b. Ha nincs PayPal fiókod:

A lenti számlaszámra utald el az összeget

Számlaszám: Kottek Erik OTP 11773425-82475622

Az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően nem adjuk át harmadik személynek az adatokat, a PayPal adatvédelmi szabályzatát itt találod.