KM5 Önvédelmi Iskola

 KM5 – Szórakozás, önbizalom, erőnlét. Jó mozgás és hasznos tudás.

Mit jelent a KM5 Önvédelmi Iskola?

Egyesítő, integratív szemlélettel tekintünk az önvédelemre, ezért is választottuk az Iskola nevet. Fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb információt és tudást átadjunk számodra, ami a hétköznapi, akár rendkívüli helyzetekben a hasznodra válik. A Krav Magát (KM) tartjuk a legalkalmasabb rendszernek arra, hogy megmutathassuk számodra az önvédelmet a maga teljességében. 5 területen (fizikai és verbális önvédelem, egészségvédelem, szeretteink és tulajdonunk védelme) szeretnénk felkészíteni a mindennapi kihívások megoldására. Ezen 5 fontos ág összessége képezi le az életünk fontos területeit és a teljes önvédelmet is.

Fontos számukra a közérthető és  hasznos információ egyidejű átadása.

megelőzés fontosságát kiemelten kezeljük.   Tanítványaink személyes fejlődésére és annak követésére nagy hangsúlyt fektetünk. Közösségünk tagjait nem csak a Krav Magázás szeretete köti össze, hanem baráti kapcsolatok, közös érdeklődés és a hasonló szemlélet az önvédelemre vonatkozóan.

KM5 Önvédelmi Iskola 2*5 szolgáltatás-csomagja:

  1.  Kottek Erik hivatalos engedélyekkel, végzettséggel rendelkezik, rendszeresen részek vesz oktatói továbbképzésen, évek óta vizsgáztat
  2. ügyfélszolgálat és információs pont, védőfelszerelés beszerzése
  3. kiemelt oktatói figyelem a maximalizált létszámnak köszönhetően
  4. baráti hangulatú, változatos, fokozatos terhelést biztosító, szakmailag magas színvonalú edzések
  5. szakszerű bemelegítés és nyújtás gyógytornász felügyeletével összeállított streching elemekkel
  1. modern, rendezett terem, nagy kapacitású, korszerű szellőztető- és fűtő rendszerrel
  2. a terem kapacitásának megfelelő létszám
  3. jó állapotú, megfelelő mennyiségű felszerelés
  4. az órák időpontjai és a csoportok állandóak
  5. rendszeres tematikus szemináriumok, a vizsgázni akarók számára kiscsoportos vizsgafelkészítés

KM5 alapkoncepció, a Teljes önvédelemkm5_ikon_teljes_onvedelem

Minden arra irányuló tudatos gondolkodás és cselekvés összessége, mely felismeri, megelőzi, elkerüli, megakadályozza a fizikai és mentális sérülést és csökkenti annak káros behatásait. Ezek összessége egy szemléletet tesz lehetővé, ami a hétköznapok részét képezi. A paranoia és szorongás pont a tudatosság, információk és a képességek hiányából ered. A Teljes Önvédelem segítségével felkészítheted magad mentálisan és fizikailag is, fontos lépést tehetsz egy jobb, egészségesebb és teljesebb élet felé.

Oktatási koncepció

Harcművészetek, küzdősportok és a Fitness irányzatok Krav Magába integrálható elemei is az önvédelem-tananyag részét képezik. Az önvédelmi technikák úgy vannak részekre bontva, hogy könnyen elsajátíthatóak legyenek.  Minden csoport külön edzésterv szerint megtartott órákon vesz részt, mely keretein belül a kezdők saját gyakorlatokat kapnak.

Az edzések változatosak, hol az erősítést helyezi előtérbe, hol a technikai tudást, hol a képességeket fejleszti. Fokozatosan szoksz hozzá a terheléshez, rendszeresen visszajelzést kapsz a teljesítményedről, technikai tudásodról. Nagy hangsúly van a gyakorlati használhatóságon. Az önvédelmi edzések baráti légkörben zajlanak, ami eltér más oktatók által képviselt tanítási stílustól.

 

tovább a Teljes Önvédelem 5 területe oldalra

tovább a Jogos védelem oldalra

tovább a Krav Maga oldalra

tovább az Órarend oldalra