km5_ikon_onvedelem
2012-01-08
Krav Maga vizsgák

Krav Maga Expert tábor 4. nap

A tegnapi nappal ellentétben a mai nagyon lefárasztott. Talán azért mert ez már a 4. napunk és kezdünk általánosan elfáradni nem csak testileg, de mentálisan is, amit egy alvással már nem lehet orvosolni.

Elõször átismételtük az smg technikákat, ami nagyon hasznos volt, mert még volt egy kis katyvasz a fejekben. Ezután megint jött egy kis küzdelmi taktika. A tanítási módszertan szemszögébõl is végignéztük, hogyan lehet fejleszteni a hatékonyságot egy harci szituációban. A konkrét technikák mellett fõleg a mentális részre mentünk rá. Alapvetõen tisztában voltunk vele, hogy mik zajlanak le egy ilyen helyzetben az emberben és, hogyan lehet erre tréningezni. De most neve lett a gyereknek és rendszerbe raktuk az egészet.

A nap végén 3. személy védelme volt. Itt én már olyan álmos voltam, hogy azt hittem elalszok 2 rúgás között. De Dávid barátom is csak nagyokat pislogott és próbált valahogy összpontosítani több-kevesebb sikerrel. Nem azért mert unalmas volt, sõt! 3-as csoportokban gyakoroltunk. Lasse nevû finn sráccal gyakoroltunk együtt. Az ember hihetetlen. Azt mondják a Finneknek nincs humorérzékük. Hát neki van. Szét röhögtük magunkat rajta:-) Ez is egy nagyon jó nap volt.

Holnap folyt.köv…….