km5_ikon_onvedelem
2014-01-14

A Krav Maga Master Ken szerint

Master Ken az egyik legnagyobb befolyással rendelkező harcművész a világon. A Krav Magáról alkotott véleményét osztjuk meg most.

Matt Page Master Kenaz ötletgazdája az Új Mexikóban játszódó ‘Enter the Dojo’ Youtube vígjáték sorozatnak. A sorozat inspirációjául a BBC-s Office sorozat szolgált.  Ezek az angol nyelvű 5-10 perces részek csak a Youtube-on elérhetőek. Több, mint 32 ezren iratkoztak fel a csatornájára.

Master Ken megformálója fiatal kora óta tanul harcművészeteket és különböző edzőtermekben szerzett tapasztalatai és saját ötletei szerint készíti el a színész csapattal felvett aktuális részt. A sorozat helyszínéül barátja és sorozatbéli társa Todd Woodland, fekete öves kempós edzőterme szolgál.

g

Master Ken egyénileg kitalált egy ‘Ameri-Do-Te’ nevű harcművészetet tanít, ami az összes a bolygón fellelhető rendszer pozitívumait egyesíti azok negatívumai nélkül :) . Természetesen ő maga a rendszere legmagasabb szintű oktatója és prófétája egy személyben.

A kisfilmek azért is viccesek, mert sok tipikus edzőtermi karaktert, mítoszt és hozzáállást megjelenít. Görbe tükröt állít a harcművészetek(önvédelmi rendszerek) világa elé és leginkább az Amerikában előbukkanó önjelölt mestereket és irányzatokat figurázza ki. Híres és komoly harcosok is szerepelnek egyes részekben, akikkel Master Ken összeméri tudását, erejét és persze győztesen kerül ki a párbajból :) . Végre van egy vígjáték sorozat, aminek a középpontjában az önvédelem és a harcművészetek állnak :) .

A mostani részben Master Ken Krav Magáról alkotott kendőzetlen véleményét láthatjátok. Mint nagyon sokszoros fekete öves harcos, ezt természetesen nagyon komolyan vesszük :) . A Krav Maga Master Ken szerint: