km5_ikon_onvedelem
2012-06-21

Krav Maga vizsga Hollandiában

 

Edzés Hollandiában

Május utolsó hetében 5 napot töltöttem Hollandiában. Tanárommal, Tal-al vizsgáztattunk. A vizsga szombaton volt, de én már csütörtökön ott voltam így volt alkalmam kicsit körbenézni és edzeni a holland barátainkkal. Az idõ is kedvezett. 5 napig 1 felhõ sem volt az égen, kellemes 25 fok volt.

Hollandia nagyon szép ország. Az emberek nagyon barátságosak és udvariasak. Bárhova mentem, mindenhol úgy kezeltek mintha régóta ismernénk egymást.

A helyi igazgatónál Heath-nél laktam. Kirstennek (Heath felesége) köszönhetõen inkább volt nyaralás mint munka. Úgy bánt velem mintha rokon lettem volna. Az elején kicsit zavarban is voltam, de az ember hamar megszokja a jót:-)

Csütörtök este végig csináltam 2 Krav Maga edzést Heath csoportjaiban. Ami elsõnek feltûnt, hogy én vagyok a legkisebb. 184cm vagyok, de törpének éreztem magam. Biztos a vízben van valami, amitõl ekkorára nõttek, de félelmetes volt.  Mindenesetre jót edzettünk. Jól képzett erõs srácok.

A vizsga szombat vasárnap volt. A szervezésben tanulhatnánk tõlük;-) Minden simán ment, profin meg volt szervezve. Kb. 150 fõ vizsgázott, de nem volt káosz, hanem mindenki tudta mikor mit kell csinálnia.

A színvonalat csak dicsérni tudom megint. Öröm volt nézni. Mindenki 100%-ot beleadott és nem kímélték egymást.

Video

Képek