km5_ikon_onvedelem
2014-03-15
Krav Maga szemináriumok

Krav Maga vizsga március – felkészítő szeminárium

A márciusi Krav Maga vizsga felkészítő (1-én)  újdonságokkal szolgált, melyeket kísérleti jelleggel alkalmaztam. Űrlapon keresztül lehetett jelentkezni, így a résztvevők száma és a vizsga szintje szerint került kialakításra az oktatás.

Tematikusan lettek szétosztva a felkészítők, külön a P1, P2-P5 és G szintekre. A szintek komplexitása szerint lett kialakítva a szeminárium anyaga.

A felkészítő közben értékelés zajlott, mely a vizsga-helyzet szimulációjaként szolgált, a végén pedig kiértékelés következett és a hibák átbeszélése. A cél az volt, hogy a vizsgán tapasztalható stressz és a vizsgáztató jelenléte ne érje váratlanul senkit.

Nem volt kötelező a szemináriumon való részvétel, csak ajánlott, mégis majdnem mindenki részt vett rajta, akit érdekelt a Krav Maga vizsga. Többen jobban elfáradtak, mint a többi szemináriumon eddig, de ez csak azért lehetett, mert jobban koncentráltak a technikákra.

A Krav Maga vizsga (8-án) ezúttal is Budakalászon lett megtartva. Köszönjük Nektek, akik jeleztétek, hogy szívesen lesztek sofőrök, hogy ne kelljen senkinek hosszan BKV-zni a távoli helyszínre. Jó volt látni, hogy minden csoportban azonnal jelentkeztetek. Üde színfolt volt, hogy az egyik csoportban négy Zolihoz lehetett becsatlakozni :) . Köszönet Novák Zolinak, aki megvárt, míg befejeztem a vizsgáztatást.

A Sportcsarnokban akkora volt a tömeg és feszített a vizsgatempó, remélem legközelebb készülnek majd csoportképek is.