Rólunk mondták

Rólunk mondták tanítványaink

Várom Erik edzéseit, stílusát,türelmét nem lehet überelni…!
L. Viktória
“Erikhez azóta járok rendszeren mióta edzést tart. Edzései nagyon jól felépítettek, változatosak, szerintem nagyon életszerű helyzeteket gyakorolunk óráról órára. A keménységi fok is nagyon jó, külön kiemelném a mostanában majdnem minden előforduló relaxációt és a nyújtó gyakorlatokat, nekem nagyon tetszenek és hasznosnak tartom ezeket.”

Szalóki Tibor

“Sziasztok! Erik az első pillanattól fogva közvetlen mindenkivel. Nagyon élveztem az edzéseket, amik kemények és mozgalmasak, ugyanakkor jó hangulatban teltek. Mindig mindenkire odafigyel. Érthetően és többször is bemutatja a gyakorlatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Zipperer Tamás

“A legjobb az edzésekben a csapat és Erik oktatási stílusa volt, bármilyen lehangoltan kezdtem, a végére mindig feldobódtam, nem is beszélve a hasznosságáról :) A barátom volt a legkevésbé lelkes, hogy járok, mert rajta gyakoroltam :D

M. Tímea

“Azt hiszem mindenkinek csak ajánlhatom a KRAV MAGÁT Erik vezetésével. Az edzések részletre törők és felettébb jó hangulatúak. Elmúltam Én is 18 mégis a foglalkozásokon nagyon jól érzem magam. Vagyis: A lenyugvó napnak is van ereje!”

Helyes Zsolt

“Az edzések élvezetesek, változatosak és strapásak(+). Erik egyszerűen,érthetően mutatja be, magyarázza el a feladatokat. Jó humorú, türelmes oktató. Köszönöm hogy a csoportjában tanulhatok.”

Zengő Timea

“Erik hozzállása példaértékű. Mindig vidám, jó hangulatú órákat tart miközben mindenkinek egyértelmű, hogy komolyan dolgozni kell, ez természetesen jön, Erik egyénisége miatt. Kezdőként már az első edzésen be tudtam illeszkedni, megvan a fokozatosság, eltérő tudásszint mellett is folyamatosan lehet tanulni, fejlődni. A gyakorlatok egyszerűek, de nagyon hatékonyak. Csak így tovább!”

Józsa Gábor

“Instruktorom emberi hozzáállása és szakmai tudása egyaránt lenyűgöző.”

Kántor László

“Erik a legjobb edző akivel az eddigi 11 éves sport pályafutásomon találkoztam. Jó hangulatú órákat tart, melyek nem csak fizikailag de mentálisan is felkészítenek a küzdelemre. Felépített és rendszerezett. Csak ismételni tudom: A legjobb…”

Nagy Balázs

“Az órákon jó volt a hangulat, nincs túlzásba vitt vadulás, hanem fokozatosság. Újként jól be tudtam illeszkedni, kérdésekre kielégítő választ kaptunk mindig. A tananyagok felépítése is tetszett, mindenből kaptunk ízelítőt, és átvettük ezeket részletesen. A bemelegítés is érezhetően átmozgatott az adott óra anyagára.”

Matus János

“Erik felkészült, kiegyensúlyozott, az edzései színvonalasak, sokszínűek, gyakorlatiasak, élvezetesek. Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt.”

Barkó Zoltán

“Edzések jó hangulatúak, hatékonyabbnak tűnnek mint amikre eddig jártam – bár ez lehet a KM miatt – szóval szerintem jó mester/instruktor, amennyire én meg tudom ítélni.”

Mézes Dániel

“Nagyon jó instruktor. Nem régen kezdtem el Krav-Maga-t tanulni de már így is rengeteget tanultam Eriktől. A magas szintű tudását, nagy türelemmel adja tovább a tanfolyamon résztvevőknek. Ezért akik játszik a gondolattal hogy Krav-Maga-t tanuljon azoknak csak ajánlani tudom Eriket.”

Takács György

“A rendkívül jó erőnléti edzések mellett, gyorsan elsajátítható, érthető gyakorlatok. Erikhez lassan két éve járok, és lelkesedésem a sport iránt azóta is töretlen. Köszönöm.”

Witowski Hegyi Ákos

“Anno én is Eriknél kezdtem a Krav Magát.Valóban jó edző,segítőkész..mindig jó hangulatú..de egyben kemény edzések is voltak..bár jelenleg nem vagyok aktív..de mindig szívesen emlékszem arra az időszakra…Eriktől jót tanulhattok :) .Erik gratulálok az expert fokozathoz..további sok sikert :)

Horváth Zoltán

“Erik nagyon közvetlen ,őszinte velünk szigorú de elég egyértelműen magyarázza el nekünk mik a hibáink edzés közben. Mindig jó a hangulat az edzéseken amiket ő tart tud kemény is lenni de soha nem bánt meg minket inkább ösztönöz.”

Király József

“Nagyon jó a hangulat. Változatosak az edzések és jól fel vannak építve (bemelegítés, technikák, küzdelem, levezetés). Bármilyen technikai kérdésre kielégítő választ kapok. Jó, hogy az edző nem megköveteli a tiszteletet, hanem kiérdemli.”

Bozóki Csaba

“Köszönöm az eddigi edzéseket, nagyon jól éreztem magam és nagyon hasznosak voltak. Erik maradjon meg ilyen kompetens, motiváló és egyben szórakoztató edzőnek! :)

Szarka Renáta

Visszajelzések

“Gyorsabb reflexeket, magabiztosságot, jobb erőnlétet, több az önbizalmam, kevésbé érzem magam kiszolgáltatottnak.”

“Szórakozás, önbizalom, erőnlét. Jó mozgás és hasznos tudás. Több önbizalom, nyugodtság.”

“Egyszerű”, lényegre törő és gyakorlatias. Nem kell éveket gyakorolni ahhoz, hogy az ember használható tudást szerezzen”.

“Határozottá tesz, javítja a közérzetemet és a kondíciómat”.

“Reális önvédelmi megoldásokat, magabiztosságot, önbizalmat és kitartást adott a Krav Maga”.

“Gyorsabbak lettek reflexeim, magabiztosabb lettem, jobb az erőnlétem, több az önbizalmam, kevésbé érzem magam kiszolgáltatottnak.”

A Krav Magázás előnyei a sportos, fitt megjelenés, jókedv, jobb közérzet, jobb test tudat kialalkulása.”
“Körültekintőbb vagyok az utcán, veszélyt rejtő szituációkban, illetve kitűnően levezeti a munka során felgyülemlett stresszt.”

“Sokszor felvidít. Fáradtan, és rosszkedvűen megyek oda, aztán verekszem egy jót, és mosolyogva megyek el. A társaság is jó, szívesen beszélgetek az edzőtársakkal és Erikkel is.”

“Jobb lett az önkontrollom, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Oké, még a kondim is jobb lett egy kicsit. Szívesen járok edzésre, és nemcsak a társaság miatt, hanem mert jó feszültséglevezetés, és mégis kihívást ad számomra.”

 ”A Krav Maga számomra elsőként fejben kikapcsolódás a minden napokban,és természetesen fizikumom és egészségem megőrzésében is segít.”
“Kihívást, sportot, pörgést. Magabiztosabbnak érzem magam amióta csinálom, valamint éberebb lettem. Egy különleges kihívás, ami kiegészíti az életemet és feldobja azt.”