2015-02-28

Mikor, mennyi, miért, miért nem?

Igen, bizony. Nálunk szigorúbbak a szabályok, mint máshol. A stabil működésnek és minőségi oktatásnak ez a feltétele. Nem egy tagunk választott másik oktató emiatt és 90%-uk vissza is jött, aminek örülünk. Nem véletlen hozzáteszem, mert a lazaság vezet ahhoz, hogy sok helyen nincsenek megfelelő minőségű eszközök, havonta indítják újra a csoportokat (milyen jó lehet annak, aki már oda jár), retkes a terem, nincs megfelelő helyettesítés és hasonló finomságok. Az oktatás színvonaláról csak annyit, hogy szép városunkban kb. 50 oktató van. Ebből úgy 10% az, akivel az oktatói edzésen szoktam találkozni. Kíváncsi vagyok a többiek vajon hol gyakorolnak és frissítik a tudásukat? De biztos megéri hozzájuk menni hiszen ott van fél havi tagdíj!  😛

És itt van a különbség! Mi Tibivel szó szerint mindent belerakunk abba, hogy, ha egyszer eljön a pillanat ne a tanítványunk maradjon alul. Minden szabadidőnk és pénzünk erre megy el. Ezért, aki pár egyszerű szabályt nem képes betartani és csak lötyögni akar az sajnos nem járhat hozzánk.  Aki lötyögni szeretne, meg megváltani a lelkét azzal, hogy „én járok ám Krav Magázni” az inkább válassza azt az oktatót, aki egyébként 2 órával az edzés előtt még a főállásában dolgozott és ez csak mellékállás. Semmi gond. Neki lehet indulni trabival is a sivatagnak van esély rá úgy is túlélni.

Ha Rita nincs ott

Akkor felnőtt, nagyon meglepő módon lehet szólni Tibornak vagy nekem. Még senkit nem ettünk meg azért, mert felszerelést szeretett volna vagy fizetni akart. Ugyanúgy, mint amikor valaki tanácsot kér, hogy ez fáj az fáj, ezt hogyan csinálja.

Szemináriumra jelentkezés menete

1. Űrlap kitöltése (semmilyen más mód nem jó!!!) 2. Befizetés határidőre (befizetési sorrend számít és utali is lehet) 3/a. Eljönni, tanulni, szórakozni. 3/b. valami közbejön, leboltolni másik csapattaggal, mert pénzt visszaadni nem áll módunkban a korlátozott létszám miatt!

Havi tagdíj. 

Minden hónap 5-ig: 10.000, lányoknak 9.500. Hogyan? Készpénz vagy, ha pont nem vagy, akkor utalás.

5-e után: egységesen 11.000 (ha utalsz, ha kpzel). Miért?

Mert 1: a csapat 90%-ka képes rá akkor is, ha beteg vagy nincs az országban és velük szemben nem lenne igazságos.

Mert 2: A késők miatt kell Ritának plusz 3-4 alkalmat fizetnem. Tudom, hogy meglepő, de nem gombért dolgozik. Szóval remélem senki nem várja el, hogy ezt én fizessem vagy rátoljam a csapatra. Mert nem fogom! És akkor fog érdekelni, hogy miért volt késés, amikor majd a mobilszolgáltatót meghatja, hogy valaki beteg volt és azért nem ment el a postára befizetni a csekket.

Ha kihagytál egy hónapot vagy többet, akkor a visszatérésedkor, az első edzés előtt hozd a havi tagdíjat.

Számlaszám: 11773425-82475622 (OTP, Kottek Erik).

Arányosítás

Nincs se félhavi se alkalmas fizetés. Miért?

Mert 1: Megint a csapat nagy részére hivatkozom. Nem alkudoznak, ezért a kisebbségnek sem engedem.

Mert 2: Nem értem a logikát. Aki igazságtalannak érti az magyarázza el nekem. Adjak kedvezményt a tagdíjból, mert nem jön, de közben senkit ne vegyek fel a helyére? Tehát büntessem, aki jön és jutalmazzam aki nem jön? Vagy vegyek fel valakit 4 órára és utána rúgjam ki, hogy megint legyen helye annak aki nem jött? Ez olyan, mint a nyelvtanfolyam. Megveszel 40 órát és senkit nem érdekel hányszor voltál. Engem olyan szempontból igen, hogy bepótolhatod a hiányzásaidat.

Mert 3: Egységárban így drágábban fog kijönni a hónap. Hát ez van. Mindenhol azt jutalmazzák, aki többet vesz, fogyaszt, jár stb. A matekhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor egyszer (remélem soha) eljön az a pillanat, hogy ott állsz az utcán és harcolnod kell. Mennyit érne meg akkor az a plusz pár óra, amit matekolás miatt hagytál ki?

Felszerelés

Miért? Mert 1: A biztonságos, de életszerű gyakorláshoz jó felszerelés kell!  A legutolsó pince thai box klubba járók is beruháznak. Ez a jelszó: beruházol a tudásodba. Ez csak akarat kérdése. Amikor én kezdtem egy fél havi fizumba került a felszerelés és nem otthon laktam. De semmi gond. Ne vedd meg! Vegyél helyette telefont, vagy menj el moziba. Öcsi a nyóckerből megveszi. Aztán, majd amikor mondjuk rúgni akarsz és, mivel nem volt lábszárvédőd (spóroltál 5.000 Ft-ot ügyes), ezért soha nem rúgtál egy igazit és Öcsi (akinek volt és ezért gyakorolt) belemozdul a rúgásodba, és Neked szilánkosra törik a lábszárad, majd elgondolkodhatsz mennyire megérte spórolni.